Când alegi să investești într-o locuință alegi de fapt să investești pentru viitor. Mai mult, când îți dorești amortizarea investiției și realizarea unui business favorabil, trebuie să te îndrepți obligatoriu spre un apartament nou.

2018 a debutat cu stabilizarea pieței imobiliare din Bucuresti, aspect care a condus la creșterea spectaculoasă a cererii de apartamente. Atât investitorii, cât și clienții de tip client final s-au îndreptat spre ansamblurile rezidențiale cu potențial. Tepes Voda Residence, noul ansamblul rezidențial situat pe Strada Tepes Voda, Sector 2,  s-a bucurat de o atenție sporită din partea clienților astfel că, la 2 luni de la lansare 60% din apartamente sunt deja contractate. Ultimele unități disponibile au un preț pornire special, începând de la 64.000 euro, complet finisat.

 

De ce să investești acum într-un apartament la Tepes Voda Residence?

 

Localizarea ideală pe Strada Tepes Voda Nr. 68.

Tepes Voda Residence beneficiază de avantajul net superior de a fi localizat în zona Delea Veche, ceea ce face ca un apartament achiziționat aici să reprezinte printre cele mai rentabile achiziții, cu o durată mică de recuperare a banilor din chirie.

 

Amortizarea rapidă a investiției

Zona Delea Veche este bine cunoscută pentru potențialul sporit de închiriere a apartamentelor, chiriile în această zonă pornesc de la cel puțin 400€/lună ajungând până la 700/800€, astfel orice modalitate de plată poate fi susținută ușor de către client, ne spun consilierii de vânzari Tepes Voda Residence.

 

Află mai multe detalii despre Tepes Voda Residence pe site-ul oficial www.tepesvodaresidence.ro  și programează o vizită  pentru a beneficia oferta actuală.

 

Eleganta si rafinament in inima Bucurestiului